Grönt är extra skönt på morgonen! En bra start på dagen får vi just nu med inspiration från hälsocoachen och rawfoodproffset Karin Haglund.
2 portioner
INGREDIENSER
3 dl hallon
2 dl helt skalat bovete
1 tsk yaconsirap
1/2 tsk vanilj
TOPPING
Pumpafrön, hallon, jordgubbar, torkade granatäppelkärnor, mullbär
SÅ GÖR DU
1. Blötlägg bovete i en skål med vatten över natten.
2. Skölj noga och mixa tillsammans med hallon, vanilj och yaconsirap i en matberedare.
3. Toppa gröten med önskade tillbehör, se förslag ovan.
4. Servera gärna gröten med växtbaserad mjölk, såsom soja-, mandel- eller någon annan nötmjölk.
OM KARIN HAGLUND
Ålder: 36 år.
Bor: Borås.
Familj: Maken Anders, sönerna Vince och Collin.
Jobbar som: Hälsocoach, kostrådgivare, PT och författare.
Tränar: Yoga, löpning och styrketräning.
Brinner för: Att inspirera fler människor att förbättra sin livsstil och leva ett grönare liv.
Läs om 6 anledningar att äta ekologiskt.