Yoga World
Annons
Annons
Mat

Sallad i burk – perfekt på picknicken!

Portioner: 1
Tidsåtgång: 10 minuter

INGREDIENSERYOWD-1601-A-036-A-1

Till dressingen:
• 1 msk jordnötssmör
• 2 tsk soja
• 2 tsk sesamolja
• ½ tsk chiliflingor
• 1 tsk risvinäger
• Vatten

Annons
Annons

Till salladen:
• 100 g färska ägg- eller udonnudlar
• En selleristjälk i skivor
• Fyra rädisor i klyftor
• En stor handfull frysta sojabönor
• Tre blad finriven kinakål
• En skivad salladslök

TILLAGNING

  1. Vispa ihop alla ingredienser till dressingen i en bunke med en skvätt vatten. Häll ned dressingen i burkens botten. Tina sojabönorna i kokande vatten och låt vattnet rinna av i ett durkslag.
  2. Lägg nudlarna i ett lager ovanpå dressingen, sedan sellerin och rädisorna. Därefter lägger du i sojabönorna och toppar med den krispiga salladslöken och kinakålen.
  3. När du serverar häller du över allt i en skål och rör om ordentligt.

För fler yogiska godheter, se nedan recept:

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.