Yoga World
Annons
Annons
AktuelltYoga

Nytt nummer ute nu

I nya numret av Yoga World möter du författaren Hillevi Wahl som hjälper dig äga ditt liv. En ledtråd? Ansvar är ett av Hillevis favoritord…

Det här numret är fullt av starka kvinnor då vi även möter Lisa Holmlund som yogade sig hel igen efter att ha drabbats av träningsrelaterad anorexi och Monika Björn som visar hur man kan ta makten över sin hälsa och stå stark genom klimakteriet. På yogamattan tittar vi närmare på varför man inte bör hoppa över savasana och möter yogaläraren Emma Öström som berättar mer om restorative yoga. För den som är nyfiken på mindfulness för den moderna världen har vi tipsen som hjälper dig få till meditation i vardagen istället för någon enstaka gång då och då. På hälsosidan granskar vi begreppet binjuretrötthet och undersöker hur yoga kan hjälpa. Yoga Worlds bloggare Veronica “Vevve” Jäderlund berättar även mer om hur du kan lära känna ditt andetag.

Annons
Annons

Anatomiskt dyker vi in på den magiska yogamuskeln psoas och undersöker vad den kan spela för roll för din yogapraktik. I yogaköket experimenterar vi med en godsak som faktiskt är i säsong precis just nu, och i yogabiblioteket spanar vi in de sista stoppen på yogans åttafaldiga väg och lär oss mer om kronchakrat som är vårt högsta chakra. Vi hälsar även på hos Isa och Neo på Stockholmsstudion Urban Om, som till hösten lanserar en helt ny teacher training i yogaterapi. För den som är ressugen tipsar yogaläraren Yohanna Mannelquist om sina favoriter i det lyxbohemiska paradiset Tulum, eller varför inte göra ett besök i yogameckat Byron Bay i Australien där månadens yogalärare Delamay Devi verkar till vardags. Vill du hellre stanna hemma och upptäcka ett lokalt äventyr rekommenderas ett besök hos Blacklight Yoga Sweden.

Mer om allt detta i tidningen – vi ses i yogavärlden!

Nu finns nya numret av Yoga World i butik och på tidningardirekt.se.

LÄS OCKSÅ: I kloka kvinnors sällskap – Hillevi Wahl
LÄS OCKSÅ: Tid – det enda du har

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.