Yoga World
Annons
Annons
Recept

Pannkakor utan ägg – hur gör man det?

Enkelt! Så här:

INGREDIENSER (räcker till 8 stora pannkakor)

• 7 dl växt- eller nötmjölk

• 4 1/2 dl vetemjöl

• 1 1/4 dl neutral olja

Annons
Annons

• En nypa havssalt

GÖR SÅ HÄR:

1. Blanda mjöl och salt i en stor bunke. Vispa försiktigt ner mjölken. Tillsätt 5 msk av oljan och blanda igen tills du har en slät smet.

2. Hetta upp en stekpanna på mediumvärme och tillsätt några droppar olja. Grädda pannkakorna tills de är gyllenbruna (cirka 5 minuter per pannkaka).

3. Servera pannkakorna nygräddade med frukt, färska bär, lite lönnsirap eller vad du gillar bäst.

RECEPT: Amerikanska pannkakor
RECEPT: Glutenfria, veganska bananpannkakor

 

Sara Valfridsson

Sara Valfridsson

Chefredaktör
[email protected] 0470-76 24 00

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.