Yoga World
Annons
Annons
Recept

Yogisk rödbetstryffel till fikat

Portioner: 12
Tidsåtgång: 15 minuter plus en timme på kylning

INGREDIENSERrödbetstryffel-3
En generös nypa salt
En stor kokt rödbeta
En stor mogen avokado, skalad
¼ tsk vaniljextrakt
3 msk äkta lönnsirap
100 g osötad kakao plus lite extra till garnering
Kokosflingor till garnering

TILLAGNING
1.
 Kör rödbetan, avokadon, vaniljextrakt, lönnsirap och hälften av kakaon i en mixer eller matberedare. Mixa tills allt har blandat sig.
2. Lägg i resten av kakaon och mixa tills det har blandat sig. Lägg över chokladblandningen i en liten skål. Täck över och ställ i kylskåp i en timme.
3. När blandningen är färdigkyld lägger du en tesked av innehållet i handen. Smeten ska vara ganska kladdig, men ändå lätt att forma till bollar.
4. Lägg lite kakao och kokosflingor på varsin tallrik och rulla chokladtryffeln i den ena eller den andra tills bollen är täckt.

Annons
Annons

RECEPT: Fransk fougasse på surdeg
RECEPT: Sallad i burk – perfekt på picknicken!
LÄS OCKSÅ: Det här med yogisk kosthållning

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.